1. Overige
  2. vaatwasser

10 goede vaatwassers vind je bij ons

Laatst bijgewerkt: 17 mrt. 2023

Vaatwassen wordt een stuk eenvoudiger dankzij de modernste vaatwassers. Geen afwasborstels meer nodig, je hebt alleen nog maar een goede vaatwasser nodig om je afwas op een gezonde manier te wassen. Maar wat is nou de beste vaatwasser die er te krijgen is? Welke vaatwasser past bij jouw wensen en budget? Om je hierbij te helpen hebben wij 10 topvaatwassers geselecteerd waar je uit kunt kiezen. Neem snel een kijkje en ontdek welke vaatwasser het beste bij jou past!

Een goede vaatwasser vinden is niet makkelijk. Je hebt ontzettend veel verschillende websites waar je een vaatwassers op kunt kopen. Daardoor wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat nou daadwerkelijk een goede vaatwasser is. Daarom is het goed om één plek te hebben waar je al deze vaatwassers kunt vinden. 

Gelukkig ben je dan onze website tegen gekomen. Keukenartikelenboer.nl vind het namelijk belangrijk dat jij de beste vaatwassers weet te vinden. Op die manier zijn wij ook ons onderzoek in gegaan. We hebben lang nagedacht en daardoor hebben we een top 10 kunnen opstellen waar iedereen gebruik van kan maken!

Bekijk de vaatwassers reviews van onze keukenexperts

Uiteraard zijn we niet alleen aan de slag gegaan. We hebben keukendeskundigen onder de arm genomen. Deze deskundigen weten alles over de keuken en wat hierbij hoort. Daarom hebben wij ze om hulp gevraagd. Zij hebben ook een vaatwasser test ontworpen, zodat we precies kunnen zien wat goede vaatwassers zijn en welke slecht zijn. 

De keukendeskundigen schieten dan ook nooit te kort. We zijn erg druk bezig geweest met de mogelijkheden om een goede top 10 op te stellen. Daarom zijn we met het hele team bezig geweest om alles over de vaatwassers uit te zoeken. Dit is gelukkig gelukt, zodat jij er gebruik van kunt maken!

De beste vaatwassers

De 10 beste vaatwassers voor in je keuken hebben we dan ook eenvoudig voor je op een rijtje gezet. Zo kun je precies zien wat de nummer 1 is, maar ook wat volgens ons een nummer 2 is. Zo wordt de keuze voor een vaatwasser gewoon voor iedereen ineens een stuk eenvoudiger. 

Het beste is om zelf ook nog de vaatwasser vergelijken waar te maken. Zo kun je zelf zien wat het beste bij jou past en welke je het beste voor iemand anders over kunt laten. Dit is vaak belangrijk, omdat niet iedereen dezelfde vaatwasser fijn vindt om te gebruiken.

Top 10 vaatwassers

Bosch SMS2ITW11E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser.

5/5

De Bosch SMS2ITW11E Serie 2 vrijstaande vaatwasser is voorzien van een aantal innovatieve functies. Met behulp van SpeedPerfect kan je het programmaduur van standaard programma's met 65% verkorten. Heb je vaat die moeilijk te drogen is? Dan kun je gebruik maken van de ExtraDroog functie. De AquaSensor meet de hoeveelheid vaat en past daar het waterniveau aan, waardoor je altijd het perfecte resultaat krijgt. Bovendien verdeelt de doseerassistent het vaatwastablet gelijkmatig in het apparaat. Daarnaast is de Bosch SMS2ITW11E Serie 2 vrijstaande vaatwasser voorzien van het machineCare programma. Dit programma reinigt de vaatwasser grondig en zorgt ervoor dat hij altijd in topconditie is. Wil je nog meer gemak? Dan kun je de vaatwasser ook verbinden met de HomeConnect app. Zo heb je altijd een eenvoudige toegang tot de instellingen van de vaatwasser en kun je deze op afstand bedienen.

Inventum VVW6030AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

De Inventum VVW6030AS vaatwasser is een fijne aanvulling voor in elke keuken. Deze vrijstaande vaatwasser is uitgerust met een digitaal display en een in hoogte verstelbare bovenkorf. Dankzij de energie-efficiëntieklasse E verbruikt deze vaatwasser per wasbeurt slechts 12 liter water. Met vijf verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een hygiëne programma, kun je altijd de juiste instellingen kiezen voor het beste wasresultaat. Heb je een keer weinig vaat, dan kun je kiezen voor de optie halve belading. Deze optie zorgt ervoor dat het gekozen programma sneller en minder intensief gedraaid wordt. Met de uitgestelde start kun je het programma ook tot 24 uur later laten starten, waardoor je tijd en energie bespaart. Voor extra veiligheid is deze vaatwasmachine voorzien van een roestvrijstalen kuip en een aquastop. Zo wordt wateroverlast voorkomen en heb je altijd een perfect schoon resultaat!

Inventum VVW6008AB Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AB is een zeer energiezuinige vaatwasser. Met een verbruik van slechts 12 liter water per wasbeurt en een energie-efficiëntieklasse E heeft deze vaatwasser een zeer milieuvriendelijke prestatie. Met de digitale display heb je de keuze uit drie programma's, waaronder een eco-programma en een intensief programma. Ook kun je kiezen voor de optie halve belading. Daarnaast is de uitgestelde start een handig hulpmiddel waarmee je het gekozen programma 3, 6, of 9 uur later kunt laten starten. De Inventum VVW6008AB vaatwasser is ook uitgerust met een Aquastop-systeem, waardoor wateroverlast verleden tijd is. De roestvrijstalen kuip biedt nog meer veiligheid, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van schone vaat. Met de Inventum VVW6008AB vaatwasser heb je altijd schone vaat en spaar je tegelijkertijd energie, tijd en water. Deze vaatwasser is de ideale oplossing voor al je vaatwassersbehoeften.

Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand.

5/5

De Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand is een krachtige machine die geschikt is voor 12 couverts. Het heeft een digitaal display waarop je alle belangrijke informatie kunt aflezen. Dankzij het energie-efficiënte ontwerp verbruikt het slechts 12 liter water per wasbeurt. Je hebt de keuze uit 3 programma's, waaronder een eco-programma en een intensief programma. Bovendien kun je, als je weinig vaat hebt, kiezen voor de optie halve belading. Hiermee wordt het programma sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Voor extra gebruiksgemak is er de optie voor uitgestelde start, waarmee je het programma 3, 6, of 9 uur later kunt laten starten. De roestvrijstalen kuip en Aquastop zorgen voor extra veiligheid, waardoor wateroverlast voorgoed verleden tijd is. De Inventum VVW6008AW Vaatwasser Vrijstaand is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een energiezuinige, veilige en gebruiksvriendelijke vaatwasser.

Siemens SN23EC14CE iQ300 Vrijstaande vaatwasser.

5/5

De Siemens SN23EC14CE iQ300 Vrijstaande vaatwasser combineert een modern design met de meest geavanceerde technologie. Het unieke AquaSensor systeem detecteert automatisch het watergehalte in de vaatwasser en stopt het programma als de vaat volledig schoon is. De intensieve zone is perfect voor het verwijderen van hardnekkige aangekoekte resten, terwijl de stand optie de vaatwasser stilzet voor een betere resultaat. Met de optie varioSpeed Plus maak je in kortere tijd schone vaat zonder compromissen als het gaat om hygiëne. De flex korven en varioLade zorgen voor flexibiliteit en de HomeConnect app maakt het mogelijk om de vaatwasser vanaf elke locatie te bedienen of om diagnostische resultaten te bekijken. De Siemens SN23EC14CE iQ300 Vrijstaande vaatwasser garandeert dat je vaatwerk altijd schoon en glanzend is.

Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver.

5/5

De Inventum VVW6035AS Vaatwasser Vrijstaand Zilver is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een luxe vaatwasser. Deze vrijstaande vaatwasser is geschikt voor 15 couverts en is voorzien van een digitaal display en een ergonomische besteklade. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar en biedt extra ruimte voor langere voorwerpen. Bovendien is deze vaatwasser energie-efficiëntieklasse E en verbruikt hij per wasbeurt slechts 9 liter water. Je hebt de keuze uit 6 verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een hygiëne-programma voor erg vuile vaat. Heb je een keer weinig vaat, dan kun je kiezen voor de optie halve belading. Dit programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast heeft deze vaatwasmachine een uitgestelde startfunctie, waarmee je het gekozen programma tot 24 uur later kunt starten. Voor extra veiligheid is de vaatwasser voorzien van een roestvrijstalen kuip en een aquastop die wateroverlast voorkomt.

Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Vaatwasser Inbouw.

5/5

De Bosch SMV4HAX40N inbouw vaatwasser biedt een uitstekend prestatieniveau met 6 programma's die aan al je behoeften voldoen. Met de Intensief programma kan je aangekoekte resten eenvoudig verwijderen. Voor de meer stille momenten heeft de vaatwasser ook een stil programma. Om je programmatijd nog verder te verkorten, kan je gebruik maken van de SpeedPerfect functie. Ook de ExtraDroog functie is handig om moeilijk te drogen vaat beter te drogen. Je kunt de vaatwasser ook verbinden met de HomeConnect app voor extra gemak. Daarnaast kan je eenvoudig in de gaten houden of het programma nog bezig is met de InfoLight vloerprojectie. Zo weet je zeker dat je vaatwasser perfect presteert.

Inventum VVW5520 Mini vaatwasser Vrijstaand.

5/5

Met de Inventum VVW5520 Mini vaatwasser Vrijstaand kun je makkelijk en snel jouw vuile vaat schoonmaken. Deze vrijstaande vaatwasmachine is geschikt voor 6 couverts en heeft een energie-efficiëntieklasse F. Dit betekent dat je per wasbeurt slechts 6,5 liter water verbruikt. De Inventum VVW5520 Mini vaatwasser is voorzien van 6 programma's, waaronder een eco-programma en een hygiëne programma voor erg vuile vaat. Daarnaast is het mogelijk om het gekozen programma later te laten starten, zodat je vaatwasser precies start wanneer jij dat wilt. Zo ben je verzekerd van schone vaat wanneer je het het meest nodig hebt.

Ventux® Mini Vaatwasser Incl. App Afwasmachine 5 Programma’s 900 Watt 42,5 x 42,8 x 45,8 cm.

5/5

De Ventux® Mini Vaatwasser heeft ingebouwde 5 programma’s waarmee je eenvoudig de perfecte wascyclus kunt vinden. Ook is er een handige app waarmee je op afstand kunt bedienen. Met deze vaatwasser hoef je je geen zorgen te maken over het verbruik van water, dankzij de lage waterverbruikseigenschappen. Met een verbruik van slechts 0,7 liter per cyclus is deze mini vaatwasser zowel milieuvriendelijk als energiebesparend. De Ventux® Mini Vaatwasser is verkrijgbaar in een modern design. Het heeft een afmeting van 42,5 x 42,8 x 45,8 cm, waardoor het gemakkelijk in elke keuken past. Daarnaast beschikt het ook over een 900 watt vermogen, waardoor je er zeker van bent dat je vaatwasser niet alleen stil en milieuvriendelijk is, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. De vaatwasser is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor je al je vaatwerk in no-time schoon en glanzend hebt.

Tomado TDW5501B Mini vaatwasser Vrijstaand 6 couverts 5 programma's.

5/5

De Tomado TDW5501B tafelmodel vaatwasser is een handige oplossing voor al je vaat. Dankzij de 5 wasprogramma's kies je zelf welke programma's je gebruikt. Of je nu vaat van licht vuil of hardnekkig vuil hebt, deze vaatwasser heeft het juiste programma. Met het bestekmandje kun je ook je bestek in de vaatwasser doen. De maximale diameter van de borden die je in deze vaatwasser kunt plaatsen is Ø 25 cm. De Tomado TDW5501B tafelmodel vaatwasser is vrijstaand waardoor je deze vaatwasser overal kunt plaatsen. Dankzij de uitgestelde start bepaal je zelf wanneer het programma begint. Zo kun je bijvoorbeeld 's avonds je vaat wassen wanneer de energietarieven voordeliger zijn. Dus wanneer je 's ochtends wakker wordt staat je vaat al klaar. Deze tafelmodel vaatwasser is erg gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudige oplossing voor al je vaat.

Inhoudsopgave

Auteur
Jenny
Jenny

Ik ben Jenny, een avontuurlijke geest geboren voor uitdagingen. Mijn leven is een constante zoektocht naar kennis, adrenaline en betekenis. Elke stap vormt mijn reis tot een buitengewoon verhaal en ik ben hier om jou te helpen een keuze te maken uit het grote aanbod van vaatwassers.

Veelgestelde vragen over de best geteste vaatwassers

Het kan zeker voorkomen dat de vaatwasser een keer duurder is dan anders. Dit kan te maken hebben met een hele hoop verschillende dingen. Zo kan het voorkomen dat je een vaatwasser de vorige keer in de aanbieding hebt gekocht, waardoor hij nu wat duurder lijkt. 

Daarnaast kan de prijs ook door allerlei verschillende dingen stijgen. Hier hebben we verder geen invloed op. Daarom is het altijd goed om de best getest vaatwasser even na te kijken of je daar wel deze prijs voor wilt betalen. Zo voorkom je dat je met een veel hogere rekening zit dan dat je wilt.

Er zijn op onze website een hele hoop verschillende vaatwasser ervaringen te vinden. Deze hebben we bewust voor je online staan. Zo kun je lezen wat andere gebruikers van de vaatwasser vinden. Dit is van belang, omdat je hierdoor de vaatwassers weer met elkaar kunt gaan vergelijken. 

Voor de meeste mensen is het sowieso handig om te weten wat andere gebruikers van een vaatwasser vinden. In de keuken wil je namelijk niet iets gebruiken waar je eigenlijk helemaal niets mee kunt. Dit zal zonde zijn van je geld. Daarom is het goed om hier rekening mee te houden.

Wij van Keukenartikelenboer.nl maken de top 10 die op onze website staat. Dit doen we niet alleen. Dit doen we met de keukendeskundigen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een duidelijk beeld heeft van de beste vaatwassers. Uiteindelijk kunnen we dan voorkomen dat we je voorzien van foutieve informatie. 

In de meeste gevallen worden alle vaatwassers eerst getest voordat ze online komen te staan. Hier doen wij altijd hard ons best voor. Zo kunnen we je de beste vaatwasser garanderen.

Na het doen van onze vaatwassers test is voor ons deze vaatwasser beste getest: Bosch SMS2ITW11E Serie 2 Vrijstaande vaatwasser.. Mocht dit niet jouw eerste keuze zijn, helemaal prima. Alle 10 vaatwassers zijn van goede kwaliteit.

Onze laatste woord over de top 10 vaatwassers

Onze laatste woorden over de vaatwassers top 10 is dat iedereen er goed gebruik van kan maken. Op die manier kun je zo snel mogelijk een nieuwe vaatwasser kopen en hoef je niet te zoeken naar de beste uitkomst. 

Als je niet zo goed weet voor welke vaatwassers je moet kiezen, kun je verder op keukenartikelenboer.nl kijken. We hebben namelijk een hoop informatie online staan over de beste vaatwasser, maar ook andere informatie die je misschien nodig hebt.

Conclusie vaatwassers vergelijking

Hoe maak je je keuze? Aan jou de taak! Maar het is belangrijk om te weten dat al deze vaatwassers een uitstekende kwaliteit hebben, dus je maakt in elk geval geen verkeerde keuze. Bekijk de prijs, het energieverbruik en de verschillende functies en kies dan de vaatwasser die bij je past. Dan heb je straks een vaatwasser die je voor de lange termijn kunt gebruiken. Het kan lastig zijn om een keuze te maken uit al die verschillende vaatwassers. Maar met onze top 10 selectie hoef je jezelf geen zorgen te maken en kun je een goed vergelijk maken. Alles wat je hoeft te doen is de metingen, functies en vooral de prijzen goed bekijken en daar je keuze op baseren. Zo weet je zeker dat je een vaatwasser kiest die de juiste keuze voor je is.

 

 

Gepubliceerd op: 17 feb. 2023