1. Kookplaten
  2. keramische kookplaat

10 goede keramische kookplaten vind je bij ons

Laatst bijgewerkt: 17 mrt. 2023

Geen stress meer wanneer je naar je keuken kijkt en je realiseert dat je tegelijkertijd voor meerdere mensen wil koken; met een keramische kookplaat is dat geen probleem meer. Of je nu op zoek bent naar een klein en compact model of een groot en multifunctioneel exemplaar, je hebt voor elk budget en wens een prachtig exemplaar. Om je zoektocht wat gemakkelijker te maken, hebben wij hieronder onze top 10 keramische kookplaten van 2021 verzameld.

Een goede keramische kookplaat vinden is niet makkelijk. Je hebt ontzettend veel verschillende websites waar je een keramische kookplaten op kunt kopen. Daardoor wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat nou daadwerkelijk een goede keramische kookplaat is. Daarom is het goed om één plek te hebben waar je al deze keramische kookplaten kunt vinden. 

Gelukkig ben je dan onze website tegen gekomen. Keukenartikelenboer.nl vind het namelijk belangrijk dat jij de beste keramische kookplaten weet te vinden. Op die manier zijn wij ook ons onderzoek in gegaan. We hebben lang nagedacht en daardoor hebben we een top 10 kunnen opstellen waar iedereen gebruik van kan maken!

Bekijk de keramische kookplaten reviews van onze keukenexperts

Uiteraard zijn we niet alleen aan de slag gegaan. We hebben keukendeskundigen onder de arm genomen. Deze deskundigen weten alles over de keuken en wat hierbij hoort. Daarom hebben wij ze om hulp gevraagd. Zij hebben ook een keramische kookplaat test ontworpen, zodat we precies kunnen zien wat goede keramische kookplaten zijn en welke slecht zijn. 

De keukendeskundigen schieten dan ook nooit te kort. We zijn erg druk bezig geweest met de mogelijkheden om een goede top 10 op te stellen. Daarom zijn we met het hele team bezig geweest om alles over de keramische kookplaten uit te zoeken. Dit is gelukkig gelukt, zodat jij er gebruik van kunt maken!

De beste keramische kookplaten

De 10 beste keramische kookplaten voor in je keuken hebben we dan ook eenvoudig voor je op een rijtje gezet. Zo kun je precies zien wat de nummer 1 is, maar ook wat volgens ons een nummer 2 is. Zo wordt de keuze voor een keramische kookplaat gewoon voor iedereen ineens een stuk eenvoudiger. 

Het beste is om zelf ook nog de keramische kookplaat vergelijken waar te maken. Zo kun je zelf zien wat het beste bij jou past en welke je het beste voor iemand anders over kunt laten. Dit is vaak belangrijk, omdat niet iedereen dezelfde keramische kookplaat fijn vindt om te gebruiken.

Top 10 keramische kookplaten

Amica AVM3540 + aangesloten 2 Fase Perilex-kabel Vitrokeramische inbouwkookplaat.

5/5

De Amica AVM3540 is een krachtige vitrokeramische inbouwkookplaat met een modern en elegant design. Met zijn zwarte glazen kookplaat en twee verschillende kookzones met verschillende vermogens, biedt de kookplaat een flexibele manier om te koken. De kookplaat biedt een krachtigere warmtebron met een hoog rendement, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een extra bijgeleverde en deskundig aangesloten 2 Fase Perilex-kabel, waardoor u de kookplaat eenvoudig en veilig kunt aansluiten. U hoeft alleen de stekker in het Perilex stopcontact (kookgroep) te steken nadat u de kookplaat heeft ingebouwd, waardoor het aansluiten van de kookplaat een eenvoudige taak wordt. De kookplaat is ook voorzien van handige functies zoals een geïntegreerd timer-systeem voor een nauwkeurige timing en het afstellen van de temperatuur. De kookplaat is tevens voorzien van een warmhoudzone. Hiermee kunt u kleine porties eten opwarmen als u niet allemaal tegelijk klaar heeft. Bovendien bevat de kookplaat een dubbele kookzone, waardoor u twee verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden.

Amica AVM3540 + aangesloten 1 Fase kabel Vitrokeramische kookplaat.

5/5

Met de Amica AVM3540 krijgt u een krachtige en betrouwbare kookplaat. Deze versie wordt geleverd met een extra bijgeleverde en deskundig aangesloten 1 Fasekabel met stekker, waardoor het eenvoudig is om een ​​gewoon stopcontact te gebruiken. De kookplaat beschikt over 4 kookzones, waaronder 3 snelkookzones en 1 groot kookgedeelte. De kookplaat heeft een zeer krachtige 2,2 kW-vermogen, wat betekent dat u kooktijden kunt verminderen en een bijzonder hoge energie-efficiëntie kunt behalen. Verder is dit een Vitrokeramische kookplaat. Dit betekent dat de kookplaat beschikt over een glazen kookoppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. Het glazen oppervlak is hittebestendig en houdt bovendien de warmte goed vast, waardoor u energie bespaart. Daarnaast heeft de Amica AVM3540 een handige timerfunctie, waarmee u precies kunt instellen wanneer uw maaltijden klaar zijn. De kookplaat heeft ook een kinderslot, zodat u uw kleine kinderen kunt beschermen tegen verbranding.

AREBOS glaskeramische kookplaat glaskeramiek autarkische kookplaat 4 kookzones.

5/5

De AREBOS glaskeramische kookplaat is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een kookplaat met veel functies. Met de 4 kookzones kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden, waardoor het koken nog gemakkelijker wordt gemaakt. De ingebouwde timer maakt koken eenvoudig en veilig. Bovendien heeft de kookplaat een restwarmte-indicatie die u waarschuwt wanneer de kookplaat nog warm is, en een kinderslot functie om ervoor te zorgen dat de kookplaat veilig is. De AREBOS glaskeramische kookplaat is het perfecte apparaat voor zowel beginners als gevorderden. De 4 kookzones hebben verschillende vermogens, waardoor je perfecte controle hebt over de warmte. Daarnaast heeft de kookplaat een autarkisch design dat gemakkelijk te installeren is in uw keuken, en de verlichting op de knoppen maakt het koken nog gemakkelijker. Er is ook een energie-efficiëntieklasse A, waardoor de kookplaat energie bespaart.

SIMFER Inbouw Keramische Kookplaat Inbouw Elektrische Kookplaat SMF-BIH 5114.

5/5

De SIMFER Inbouw Keramische Kookplaat Inbouw Elektrische Kookplaat SMF-BIH 5114 is een innovatief kooksysteem dat je keukenwerk een stuk gemakkelijker maakt. De kookplaat is voorzien van touch control bediening, een kinderslot en een automatische uitschakelfunctie. Daarnaast heeft de kookplaat 9 verwarmingsniveaus, waardoor je met veel flexibiliteit kunt koken. Deze kookplaat is gemaakt van hoogwaardig keramiek dat niet alleen stevig is, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Het gladde oppervlak heeft geen krassen of deuken, wat betekent dat je je alleen maar hoeft te concentreren op het bereiden van heerlijke maaltijden. Bovendien heeft de kookplaat een slimme technologie die je kookervaring nog aangenamer maakt. Je kunt de kookplaat bedienen met behulp van de timer, de restwarmteindicator en de temperatuurregelaar. Al deze functies zijn veilig te gebruiken, dankzij het kinderslot.

Whirlpool AKT 801/NE Keramisch kookplaat.

5/5

De Whirlpool AKT 801/NE keramische kookplaat is een krachtige kookplaat met veel mogelijkheden. Deze kookplaat heeft een energiezuinige timer, waarmee je de kookzones na de ingestelde tijd automatisch uitschakelt. De kookplaat heeft vier hete zones met verschillende vermogensniveaus en is voorzien van handige indicatoren die je waarschuwen dat de kookzones nog heet zijn. Naast de timer heeft de kookplaat ook een boosterfunctie, waarmee je kunt kiezen voor een kortere bereidingstijd. De AKT801/NE heeft een intuïtieve bediening en je hebt een volledige controle over het koken. De bedieningselementen zijn gemakkelijk en toegankelijk op het voorpaneel van de kookplaat geplaatst. Daarnaast is de kookplaat uitgerust met een kinderbeveiligingsfunctie, waardoor de verwarmingszones niet zonder toezicht gebruikt kunnen worden. Met de Whirlpool AKT 801/NE krijg je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keramische kookplaat waarmee je alle kookopties hebt. Of je nu kookt voor een groot gezelschap of voor een kleine maaltijd, je kunt er zeker van zijn dat je de meeste smaakvolle en heerlijke maaltijden kunt maken.

AEG HK634060XB Keramische Kookplaat Inbouw.

5/5

De AEG HK634060XB keramische kookplaat is een perfecte keuze voor al je kookbehoeften. Met de 58 cm breedte heeft het 4 kookzones voor het koken met meerdere pannen tegelijk. De DirectControl-bediening maakt het kiezen van de juiste instellingen een eenvoudige taak, waardoor je direct begint met het koken. De kookplaat is bovendien voorzien van veiligheidsfuncties, zoals Residual Heat Control en ChildLock. De Residual Heat Control-functie bewaakt de temperatuur van de kookzones en schakelt ze automatisch uit als er een bepaalde temperatuur is bereikt. Met ChildLock activeer je een beveiligingsslot waardoor kinderen niet zonder toezicht aan de kookplaat kunnen zitten. Ook beschikt de kookplaat over een timerfunctie die je kunt gebruiken om de bereidingstijd van je gerechten te beperken.

SIMFER 60 cm Keramische kookplaat BIH 5119 Ovale dubbele kookzone Roestvrijstalen frame.

5/5

De SIMFER BIH 5119 is een praktische en stijlvolle keramische kookplaat met een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Het roestvrijstalen frame, met een afmeting van 60 cm, is voorzien van een ovaalvormige dubbele kookzone. Deze kookplaat is uitgerust met een touch control, waarmee je de temperatuur eenvoudig en nauwkeurig kan instellen. Daarnaast is deze kookplaat voorzien van een kinderslot en een automatische uitschakelfunctie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheid. Bovendien heeft deze kookplaat 9 verwarmingsniveaus, waardoor je je eten altijd op de juiste temperatuur kan bereiden. De SIMFER kookplaat BIH 5119 is een echte must voor iedereen die van koken houdt. Dankzij de krachtige verwarming en het gebruiksgemak is het een ideale keukenhulp. Kook met deze kookplaat en geniet van de beste resultaten!

ETNA KC160ZT Keramische Inbouw kookplaat.

5/5

De ETNA KC160ZT keramische inbouwkookplaat is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare kookplaat. Met een breedte van 60 cm is hij ideaal voor iedereen die veel ruimte nodig heeft. De kookplaat heeft 4 kookzones, waarvan de meeste krachtig genoeg zijn om verschillende gerechten tegelijk te bereiden. Met de draaiknoppen aan de voorkant is de bediening eenvoudig en intuïtief. Daarnaast beschikt de ETNA KC160ZT keramische kookplaat over een aantal praktische functies voor extra gemak. Zo heeft het een restwarmteindicator die aangeeft wanneer de kookplaat nog warm is. Ook is er een automatische uitschakelfunctie en een timer, waarmee je de kooktijd van je gerechten kunt aanpassen. Met de ETNA KC160ZT keramische kookplaat maak je gemakkelijk professioneel klaargemaakte gerechten die er smakelijk uitzien.

Amica AV3540 Keramische Kookplaat 4 kookzones -1,2 of 3 fase.

5/5

Amica AV3540 Keramische Kookplaat 4 kookzones -1,2 of 3 fase is een geweldige keuze voor elke kookliefhebber. De kookplaat is uitgerust met een keramisch kookoppervlak dat je kunt gebruiken om je favoriete gerechten te bereiden. Het kookoppervlak is afgewerkt met een afwasbare coating die de oppervlakte makkelijk schoon te houden. De kookplaat is voorzien van 4 kookzones, zodat u meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. De kookplaat is ook compatibel met 1,2 of 3 fasen stroom, zodat u de kookplaat naar uw behoeften kunt aanpassen. De kookplaat heeft ook een timerfunctie, zodat u de tijd kunt instellen waarop het gerecht klaar is. Bovendien is het energieverbruik van deze kookplaat extreem laag, waardoor u geld kunt besparen op uw energierekening. Amica AV3540 Keramische Kookplaat 4 kookzones -1,2 of 3 fase is gemaakt door Amica, nummer 1 in Polen. De fabriek werd opgericht in de jaren vijftig en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd voor het maken van hoogwaardige kookapparatuur. De kookplaat is ook voorzien van een 2 jaar garantie, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit.

Amica AV3540C Inbouw Vitro-keramische kookplaat Auto Cut Off.

5/5

De Amica AV3540C inbouw Vitro-keramische kookplaat Auto Cut Off biedt een nieuwe manier van koken. Het modern design en de innovatieve technologie zorgen ervoor dat je kookervaring wordt verbeterd. De kookplaat heeft een groot vermogen van 3500 W, waardoor je met korte tijd je kookresultaat bereikt. De kookplaat heeft twee verschillende kookzones, waaronder een semi-automatische, waardoor je multifunctionele mogelijkheden krijgt voor koken. De kookplaat heeft een compacte afmeting, waardoor hij makkelijk in elke keuken past. De kookplaat is voorzien van een Auto Cut Off-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de kookplaat automatisch uitschakelt als hij te heet wordt. De Amica AV3540C inbouw Vitro-keramische kookplaat Auto Cut Off is gemaakt met de beste materialen en ondergaat zorgvuldige productie-inspecties. Het is gemaakt met de nieuwste technologieën en heeft een robuust ontwerp. De kookplaat is voorzien van een energiezuinig ontwerp, waardoor je minder energie verbruikt. Daarnaast heeft de kookplaat een timerfunctie, waardoor je de kooktijd kunt instellen. De Amica AV3540C inbouw Vitro-keramische kookplaat Auto Cut Off is gemaakt door Amica, nummer 1 in Polen! Onze fabriek werd opger.

Inhoudsopgave

Auteur
Jenny
Jenny

Ik ben Jenny, een avontuurlijke geest geboren voor uitdagingen. Mijn leven is een constante zoektocht naar kennis, adrenaline en betekenis. Elke stap vormt mijn reis tot een buitengewoon verhaal en ik ben hier om jou te helpen een keuze te maken uit het grote aanbod van keramische kookplaten.

Veelgestelde vragen over de best geteste keramische kookplaten

Het kan zeker voorkomen dat de keramische kookplaat een keer duurder is dan anders. Dit kan te maken hebben met een hele hoop verschillende dingen. Zo kan het voorkomen dat je een keramische kookplaat de vorige keer in de aanbieding hebt gekocht, waardoor hij nu wat duurder lijkt. 

Daarnaast kan de prijs ook door allerlei verschillende dingen stijgen. Hier hebben we verder geen invloed op. Daarom is het altijd goed om de best getest keramische kookplaat even na te kijken of je daar wel deze prijs voor wilt betalen. Zo voorkom je dat je met een veel hogere rekening zit dan dat je wilt.

Er zijn op onze website een hele hoop verschillende keramische kookplaat ervaringen te vinden. Deze hebben we bewust voor je online staan. Zo kun je lezen wat andere gebruikers van de keramische kookplaat vinden. Dit is van belang, omdat je hierdoor de keramische kookplaten weer met elkaar kunt gaan vergelijken. 

Voor de meeste mensen is het sowieso handig om te weten wat andere gebruikers van een keramische kookplaat vinden. In de keuken wil je namelijk niet iets gebruiken waar je eigenlijk helemaal niets mee kunt. Dit zal zonde zijn van je geld. Daarom is het goed om hier rekening mee te houden.

Wij van Keukenartikelenboer.nl maken de top 10 die op onze website staat. Dit doen we niet alleen. Dit doen we met de keukendeskundigen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een duidelijk beeld heeft van de beste keramische kookplaten. Uiteindelijk kunnen we dan voorkomen dat we je voorzien van foutieve informatie. 

In de meeste gevallen worden alle keramische kookplaten eerst getest voordat ze online komen te staan. Hier doen wij altijd hard ons best voor. Zo kunnen we je de beste keramische kookplaat garanderen.

Na het doen van onze keramische kookplaten test is voor ons deze keramische kookplaat beste getest: Amica AVM3540 + aangesloten 2 Fase Perilex-kabel Vitrokeramische inbouwkookplaat.. Mocht dit niet jouw eerste keuze zijn, helemaal prima. Alle 10 keramische kookplaten zijn van goede kwaliteit.

Onze laatste woord over de top 10 keramische kookplaten

Onze laatste woorden over de keramische kookplaten top 10 is dat iedereen er goed gebruik van kan maken. Op die manier kun je zo snel mogelijk een nieuwe keramische kookplaat kopen en hoef je niet te zoeken naar de beste uitkomst. 

Als je niet zo goed weet voor welke keramische kookplaten je moet kiezen, kun je verder op keukenartikelenboer.nl kijken. We hebben namelijk een hoop informatie online staan over de beste keramische kookplaat, maar ook andere informatie die je misschien nodig hebt.

Conclusie keramische kookplaten vergelijking

Het is altijd een moeilijke taak om de juiste producten uit te kiezen, zeker als er zoveel keuze is. Onze selectie van de top 10 most recommended keramische kookplaat geeft je houvast bij het maken van een keuze. Bij al deze platen kun je erop vertrouwen dat ze van hoge kwaliteit zijn en je kunt ermee uit de voeten. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar. Hierbij krijg je altijd een professioneel advies waarmee je de perfecte keramische kookplaat uitkiest voor jouw persoonlijke situatie. Kortom, als je op zoek bent naar een keramische kookplaat, dan zit je hier goed. Je kunt er zeker van zijn dat je de perfecte uitkiest met de top 10 van de meest gerecommende keramische kookplaten!

 

 

Gepubliceerd op: 17 feb. 2023