1. Kookplaten
  2. inductie kookplaat 90 cm

10 goede inductie kookplaten 90 cm vind je bij ons

Laatst bijgewerkt: 17 mrt. 2023

Het koken is een van de meest essentiële taken in het leven. Het is belangrijk om je maaltijden bereiden met het juiste gereedschap. Daarom is het vinden van de juiste inductie kookplaat 90 cm zo belangrijk. Niet alleen geeft deze de vrijheid om eenvoudig grote maaltijden te bereiden en te genieten van meer flexibiliteit, maar het biedt ook vele voordelen. Na talrijke uren zoeken hebben wij de 10 beste inductie kookplaten 90 cm voor je verzameld, waarmee je een perfecte maaltijd kunt bereiden voor een feestje of een vergadering.

Een goede inductie kookplaat 90 cm vinden is niet makkelijk. Je hebt ontzettend veel verschillende websites waar je een inductie kookplaten 90 cm op kunt kopen. Daardoor wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat nou daadwerkelijk een goede inductie kookplaat 90 cm is. Daarom is het goed om één plek te hebben waar je al deze inductie kookplaten 90 cm kunt vinden. 

Gelukkig ben je dan onze website tegen gekomen. Keukenartikelenboer.nl vind het namelijk belangrijk dat jij de beste inductie kookplaten 90 cm weet te vinden. Op die manier zijn wij ook ons onderzoek in gegaan. We hebben lang nagedacht en daardoor hebben we een top 10 kunnen opstellen waar iedereen gebruik van kan maken!

Bekijk de inductie kookplaten 90 cm reviews van onze keukenexperts

Uiteraard zijn we niet alleen aan de slag gegaan. We hebben keukendeskundigen onder de arm genomen. Deze deskundigen weten alles over de keuken en wat hierbij hoort. Daarom hebben wij ze om hulp gevraagd. Zij hebben ook een inductie kookplaat 90 cm test ontworpen, zodat we precies kunnen zien wat goede inductie kookplaten 90 cm zijn en welke slecht zijn. 

De keukendeskundigen schieten dan ook nooit te kort. We zijn erg druk bezig geweest met de mogelijkheden om een goede top 10 op te stellen. Daarom zijn we met het hele team bezig geweest om alles over de inductie kookplaten 90 cm uit te zoeken. Dit is gelukkig gelukt, zodat jij er gebruik van kunt maken!

De beste inductie kookplaten 90 cm

De 10 beste inductie kookplaten 90 cm voor in je keuken hebben we dan ook eenvoudig voor je op een rijtje gezet. Zo kun je precies zien wat de nummer 1 is, maar ook wat volgens ons een nummer 2 is. Zo wordt de keuze voor een inductie kookplaat 90 cm gewoon voor iedereen ineens een stuk eenvoudiger. 

Het beste is om zelf ook nog de inductie kookplaat 90 cm vergelijken waar te maken. Zo kun je zelf zien wat het beste bij jou past en welke je het beste voor iemand anders over kunt laten. Dit is vaak belangrijk, omdat niet iedereen dezelfde inductie kookplaat 90 cm fijn vindt om te gebruiken.

Top 10 inductie kookplaten 90 cm

ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm).

5/5

De ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm) is een innovatieve kookplaat met veel gebruikersvriendelijke functies. De kookplaat heeft een Virtual pan support design en 9 kookstanden. U kunt de kookplaat bedienen middels een centrale aan/uit bediening, tiptoets bediening en 4 digitale timers (99 min.). Met de timer kan ook een wekker ingesteld worden. Daarnaast is er een kookduurbegrenzing, kinderslot en restwarmte indicatie per zone. De kookplaat is gemakkelijk te installeren omdat deze inclusief stekker wordt geleverd voor aansluiting op een normaal geaard stopcontact. De ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm) biedt u een optimaal gebruiksgemak. De kookplaat is voorzien van een innovatief Virtual pan support design dat voor een eenvoudigere en veiligere bediening zorgt. U kunt kiezen uit 9 kookstanden en alle functies bedienen middels de centrale aan/uit bediening, tiptoets bediening of de 4 digitale timers. Daarnaast is er een kookduurbegrenzing en kinderslot. U ziet tevens direct wat de restwarmte is per zone, zodat u nooit meer te veel energie verbruikt. De installatie is eenvoudig dankzij de meegeleverde stekker. Kies voor de ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm) en ervaar het gemak van een modern kookapparaat.

Amica AI3546 Inductie kookplaat Flex-Space 2 bruggen 60cm.

5/5

De Amica AI3546 Inductie kookplaat Flex-Space 2 bruggen 60cm is een top kookplaat voor elke keuken. De kookplaat heeft twee bruggen die je kunt combineren en flexibel kan gebruiken. Daarnaast heeft de kookplaat een krachtige inductie technologie, wat betekent dat je het eten snel en efficiënt kunt koken. De kookplaat is voorzien van een krachtige Booster-functie, die het verwarmingsproces verhoogt en het kookproces versnelt. Verder heeft het een flexibel vermogen en een display met een timer die je helpt om het eten op de juiste manier te koken. Bovendien heeft de kookplaat een kinderslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Deze kookplaat is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een krachtige, flexibele en betrouwbare inductie kookplaat. De kookplaat is eenvoudig te bedienen en biedt kookmogelijkheden voor alle mogelijke gerechten. Geniet van de vele mogelijkheden die deze inductie kookplaat te bieden heeft.

Sharp KH9I39CS00EU-inductie kookplaat-inbouw-90cm.

5/5

De Sharp KH9I39CS00EU-inductiekookplaat is een uitstekende keuze voor elke keuken. Met zijn schuine randen en een afmeting van 90 cm biedt het een modern en stijlvol design. De kookplaat heeft 5 kookzones die individueel instelbaar zijn, waardoor je allerlei gloednieuwe recepten kunt uitproberen. Het verwarmingssysteem met inductietechnologie zorgt voor een optimale verdeling van warmte, zodat je gerechten op een gelijkmatige manier kunt bereiden. De bediening van de kookplaat is eenvoudig. De knoppen aan de bovenkant van de kookplaat zijn eenvoudig te bedienen en stellen je in staat om snel het gewenste kookprogramma te selecteren. De kookzones hebben ook een timerfunctie waarmee je de kooktijd van elke zone kunt instellen. Daarnaast is er een afzonderlijk display waarmee je de temperatuurinstellingen van elke kookzone kunt controleren. De Sharp KH9I39CS00EU-inductiekookplaat biedt je een uitstekende prestatie met een hoog rendement. De kookplaat is gemakkelijk te reinigen en heeft een veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de kookplaat automatisch uitschakelt als deze langere tijd niet wordt gebruikt.

CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones.

5/5

De CENDO KR99FI3TS Flex Inductie Kookplaat 90 cm Booster 6 zones biedt veel ruimte voor koken met zijn 90 cm breedte en 6 kookzones. De facet geslepen randen geven de kookplaat een stijlvol design en de LightTouch bediening maakt het gebruik eenvoudig. Met deze kookplaat heb je alle functies voor het bereiden van gerechten zoals grillen, combinaties, flexibel koken, warmhouden en het gebruik van de booster. Het koken wordt zo opnieuw uitgevonden. De kookplaat is uitgerust met een intuïtieve bediening die eenvoudig is om te bedienen. De kookzones hebben een hoge prestatie met een hoge energie-efficiëntie en een automatische vermogensregeling. Het inductiesysteem zorgt voor directe warmte met een vermogen van 3,3 kW. Daarnaast is de kookplaat ook voorzien van een krachtige Booster-functie waarmee je het vermogen kunt verhogen voor sneller koken. Je kunt de verwarmingsniveaus instellen en het vermogen voor elke kookzone kiezen.

AEG IKE95454IB Ingebouwd 90 cm Inductiekookplaat zones 5 zone(s).

5/5

AEG IKE95454IB is een mooie, strakke inductiekookplaat met vijf kookzones. Het moderne ontwerp en de zwarte kleur maken deze kookplaat een echte blikvanger in uw keuken. Met de handige touchbediening op de bovenzijde kunt u eenvoudig de verschillende instellingen bedienen. De kookplaat is een elektronische klok voorzien waardoor u gemakkelijk de kooktijd kunt instellen. Deze AEG IKE95454IB inductiekookplaat heeft een afmeting van 900 mm breed en 510 mm diep. Hierdoor past deze kookplaat perfect in uw keuken en heeft u voldoende ruimte om te koken. Met een aangesloten lading van 11000 W en een AC invoer voltage van 220 - 240 V heeft u altijd voldoende vermogen om uw gerechten te bereiden. Daarnaast is de kookplaat geschikt voor een installatiecompartment met een breedte van 88 cm.

Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase.

5/5

De Inventum IKI9040 inductiekookplaat 90 cm 2 of 3 fase is een veelzijdige kookplaat. De kookplaat heeft vijf kookzones, elk met tien vermogenstanden. Met de bridge functie koppel je de twee linker kookzones aan elkaar, waardoor je gemakkelijk een grote grillplaat of braadslede kunt gebruiken. Daarnaast hebben vier kookzones een boostfunctie voor een snelle verhitting. De bediening is eenvoudig met de gepatenteerde touch bediening. Verder is de inductiekookplaat voorzien van een timer en kookduurbegrenzing. De power management functie stelt je in staat om het maximale vermogen van de kookplaat in te stellen, waardoor je kunt kiezen of je de kookplaat op 2 of 3 fase wilt aansluiten. De kookplaat heeft een strak randloos design en beschikt over een kinderslot en een restwarmte indicatie. Zo heb je alle gemakken binnen handbereik en maak je de meest kreatieve gerechten met de Inventum IKI9040 inductiekookplaat.

iQ700, flexInduction 90x35 cm, touchSlider, facet.

5/5

Met een flexInduction 90x35 cm kookvlak heeft deze kookplaat twee verschillende kookzones die je kunt gebruiken om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. De flexInduction-technologie geeft je de vrijheid om te koken zoals je wilt, waardoor je meer flexibiliteit hebt in de keuken. De touchSlider-bediening maakt het instellen van de juiste temperatuur eenvoudig en nauwkeurig. Met deze handige functie kun je de temperatuur instellen door simpelweg je vinger over het bedieningspaneel te bewegen. De kookplaat is ook uitgerust met een facet, wat je de mogelijkheid geeft om verschillende soorten pannen te gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de hitte verloren gaat. Dit komt door de speciale grillpatroonstructuur die de hitte optimaal verdeeld. De Siemens EX275FXB1E - iQ700 is een krachtige en veelzijdige kookplaat die je keuken een moderne look geeft. De flexInduction technologie, de touchSlider bediening en het facet, maken het koken makkelijker en efficiënter, zodat je altijd de beste resultaten kunt krijgen.

Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm.

5/5

De Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm is een van de meest geavanceerde kookplaten op de markt. Deze kookplaat is niet alleen voorzien van geavanceerde technologie, maar heeft ook een aantal innovatieve functies. Met behulp van wifi kun je de kookplaat bedienen met een app, waardoor je de temperatuur kunt regelen met slechts een paar klikken. Maar dat is nog niet alles. De kookplaat heeft ook de PerfectFry BraadSensor Plus. Deze functie zorgt ervoor dat je perfecte resultaten behaalt bij het koken, omdat de temperatuur automatisch en constant wordt geregeld. Daarnaast biedt de Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm ook een aantal extra functies om de kookervaring te verbeteren. Zo heeft de kookplaat bijvoorbeeld een automatische timer, waardoor je niet meer zelf de tijd hoeft in te stellen. Daarnaast kun je met behulp van de ingebouwde stoomfunctie eenvoudig stoomvoedsel koken. Ook heeft de kookplaat een warmhoudstand, waardoor je het voedsel op een lagere temperatuur warm kunt houden zonder dat het gaar wordt. Al deze functies maken de Bosch PXV975DV1E Serie 8 Inductiekookplaat 90 cm een uitstekende keus voor mensen die op zoek zijn naar een innovatieve en geavanceerde kookplaat.

Siemens iQ700 EX975KXV1E, Ingebouwd, 90 cm, Inductiekookplaat zones, 5 zone(s).

5/5

De Siemens iQ700 EX975KXV1E ingebouwde inductiekookplaat biedt optimale prestaties en comfort. Met de powerBoost-functie kunt u krachtig koken. Maar er is meer: met Home Connect kunt u de kookplaat via WLAN bedienen op afstand. Ook heeft de Siemens iQ700 EX975KXV1E een cookConnect System met passende dampkap. Bovendien heeft de kookplaat een fryingSensor Plus met 5 temperatuurinstellingen. Met de PerfectCook sensor ready kun je de temperatuur met de sensor in de optie aanpassen. De kookplaat heeft ook een cookControl Plus met een powerBoost-functie voor alle inductiekookzones. Daarnaast heeft het FullTouch TFT-display een PanBoost Timer voor iedere kookzone. Zo heeft de Siemens iQ700 EX975KXV1E alles in huis om uw kookavontuur zo aangenaam mogelijk te maken. Deze krachtige inductiekookplaat is eenvoudig te bedienen en biedt optimale prestaties voor het perfecte kookresultaat.

Hoover Inductiekookplaat | Model HIFS954SC | Inbouw | 90 cm | | 5 zone(s).

5/5

Met de Hoover Inductiekookplaat HIFS954SC kun je gemakkelijk allerlei soorten gerechten bereiden op een state-of-the-art manier. Deze elegante inbouwkookplaat heeft een kookoppervlak van 90 cm met 5 zones, waardoor je gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel tegelijk kunt bereiden. Het flexibele kookoppervlak is ideaal voor het bereiden van allerlei soorten gerechten, van sauzen tot stoofschotels. De kookplaat is voorzien van een intuïtieve bedieningspaneel met een HD-touchscreen voor eenvoudig gebruik. De kookplaat heeft ook een geïntegreerde timerfunctie, waarmee je het kookproces kunt aanpassen aan de gewenste bereidingstijd. De kookplaat is ook voorzien van veiligheidsfuncties, zoals een oververhittingsbeveiliging, kinderbeveiliging en een verwarmingsbeveiliging. De kookplaat heeft een krachtige warmtebestendige coating en een speciale kooktechnologie, waardoor het kookoppervlak snel opwarmt en koud blijft aanraken. De Hoover Inductiekookplaat HIFS954SC is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een kookplaat die veiligheid, prestaties en gemak combineert. Met deze kookplaat kun je gemakkelijk de heerlijkste gerechten maken met minimale inspanning.

Inhoudsopgave

Auteur
Jenny
Jenny

Ik ben Jenny, een avontuurlijke geest geboren voor uitdagingen. Mijn leven is een constante zoektocht naar kennis, adrenaline en betekenis. Elke stap vormt mijn reis tot een buitengewoon verhaal en ik ben hier om jou te helpen een keuze te maken uit het grote aanbod van inductie kookplaten 90 cm.

Veelgestelde vragen over de best geteste inductie kookplaten 90 cm

Het kan zeker voorkomen dat de inductie kookplaat 90 cm een keer duurder is dan anders. Dit kan te maken hebben met een hele hoop verschillende dingen. Zo kan het voorkomen dat je een inductie kookplaat 90 cm de vorige keer in de aanbieding hebt gekocht, waardoor hij nu wat duurder lijkt. 

Daarnaast kan de prijs ook door allerlei verschillende dingen stijgen. Hier hebben we verder geen invloed op. Daarom is het altijd goed om de best getest inductie kookplaat 90 cm even na te kijken of je daar wel deze prijs voor wilt betalen. Zo voorkom je dat je met een veel hogere rekening zit dan dat je wilt.

Er zijn op onze website een hele hoop verschillende inductie kookplaat 90 cm ervaringen te vinden. Deze hebben we bewust voor je online staan. Zo kun je lezen wat andere gebruikers van de inductie kookplaat 90 cm vinden. Dit is van belang, omdat je hierdoor de inductie kookplaten 90 cm weer met elkaar kunt gaan vergelijken. 

Voor de meeste mensen is het sowieso handig om te weten wat andere gebruikers van een inductie kookplaat 90 cm vinden. In de keuken wil je namelijk niet iets gebruiken waar je eigenlijk helemaal niets mee kunt. Dit zal zonde zijn van je geld. Daarom is het goed om hier rekening mee te houden.

Wij van Keukenartikelenboer.nl maken de top 10 die op onze website staat. Dit doen we niet alleen. Dit doen we met de keukendeskundigen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een duidelijk beeld heeft van de beste inductie kookplaten 90 cm. Uiteindelijk kunnen we dan voorkomen dat we je voorzien van foutieve informatie. 

In de meeste gevallen worden alle inductie kookplaten 90 cm eerst getest voordat ze online komen te staan. Hier doen wij altijd hard ons best voor. Zo kunnen we je de beste inductie kookplaat 90 cm garanderen.

Na het doen van onze inductie kookplaten 90 cm test is voor ons deze inductie kookplaat 90 cm beste getest: ETNA KIS260ZT Inbouw inductie kookplaat 1-fase (60 cm).. Mocht dit niet jouw eerste keuze zijn, helemaal prima. Alle 10 inductie kookplaten 90 cm zijn van goede kwaliteit.

Onze laatste woord over de top 10 inductie kookplaten 90 cm

Onze laatste woorden over de inductie kookplaten 90 cm top 10 is dat iedereen er goed gebruik van kan maken. Op die manier kun je zo snel mogelijk een nieuwe inductie kookplaat 90 cm kopen en hoef je niet te zoeken naar de beste uitkomst. 

Als je niet zo goed weet voor welke inductie kookplaten 90 cm je moet kiezen, kun je verder op keukenartikelenboer.nl kijken. We hebben namelijk een hoop informatie online staan over de beste inductie kookplaat 90 cm, maar ook andere informatie die je misschien nodig hebt.

Conclusie inductie kookplaten 90 cm vergelijking

De selectie van onze top 10 van inductie kookplaten 90 cm biedt je een duidelijk overzicht van de beste producten. Wij hopen dat je hiermee de perfecte inductie kookplaat voor je vindt. Zodra je de beste kookplaat hebt gevonden, kun je je energie geven aan het koken van heerlijke maaltijden. Laat je creativiteit de vrije loop en stel smaakvolle gerechten samen met de inductie kookplaten van 90 cm. Onze 10 inductie kookplaten zullen je helpen in je zoektocht naar de perfecte kookplaat voor jouw keuken. Het vinden van de perfecte inductie kookplaat hoeft dus geen uitdaging te zijn. Met de informatie die we je hebben gegeven, is het gemakkelijk om de beste kookplaat uit onze top 10 selectie te kiezen. Je kunt deze vele voordelen gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden. Aarzel dus niet om een van de inductie kookplaten uit onze top 10 te kiezen en geniet van heerlijk koken. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Gepubliceerd op: 17 feb. 2023